Zure Reflux

Agrimonie: Experts geloven agrimony is gunstig voor maagstoornissen te verlichten en het herstel van goede GI functioneren.
Afgezien van ernstige pijn op de borst of brandend gevoel, zure reflux kan ook gepaard gaan met diarree, braken en misselijkheid en dit is waar agrimony kan zeer nuttig zijn.

Duitse Kamille: Dit kruid maakt deel uit van een populaire kruiden product formulering genoemd Iberogast die is uitgebreid bestudeerd en getoond aan zure reflux, buikpijn, krampen en misselijkheid te verminderen. Omdat kamille is ook bekend als een relaxerend kruid, Duitse Kamille is het beste voor stressgerelateerde zure reflux. Bovendien wordt kamille wordt beschouwd als een van de zachtste botanische remedies dus het is over het algemeen veilig met minimale bijwerkingen, indien aanwezig.

Fenegriek Zaden: Onderzoekers hebben ontdekt dat het de fysieke kenmerken van fenegriek zaden die het uniqueófenugreek werkt als spons die overtollig maagzuur absorbeert. Het is ook om deze reden waarom een studie in India 2002 vond zowel waterige extracten en gel fracties van fenegriek zaden tot significant beschermend effect op maagzweer te hebben en kan zelfs mucosale letsel lager beter dan omeprazol. En in tegenstelling tot andere kruiden die moeten worden gezet, kan fenegriek zaad gewoon gemakkelijk worden gestrooid over uw maaltijden om hun voordelen te verkrijgen.

Gember: De wortels van gember is aangetoond medicinale eigenschappen bezitten absorberen maagzuur terwijl ook een kalmerend effect produceren. Medische kruidendokters raden regelmatig nemen van een gember capsule na het eten tot geïrriteerde maag-darmkanaal te helpen en het bevorderen van een betere nachtrust.

Gladde Iep: Deze krachtige kruid maakt echt een uitstekend kruid voor zure reflux en indigestie. De bast van deze boom bevat slijmstoffen die jassen de geïrriteerde en ontstoken slijmvliezen van het maagslijmvlies en de slokdarm. Dit leidt tot het neutraliseren van het maagzuur.

Bovendien, dit kruid verhoogt de productie van slijm door het stimuleren van de zenuwuiteinden van het maag-darmkanaal. Verbeterde slijmproductie helpt bij het rustgevende en beschermen geïrriteerd en ontstoken vraagstukken.

Hout Betony: Ook bekend als paars betonie, hout betonie is een geweldig kruid dat wordt gevonden bruikbaar bij de behandeling van zure reflux te zijn. Dit kruid werkt door onnodige zuren uit de maag alsmede het verbeteren van de spijsvertering.

Kurkuma: Bekend om het brede bereik van de gezondheid voordelen die het over brengt, kurkuma is een geweldig kruid dat vakkundig werkt bij de behandeling van zure reflux. Wat maakt kurkuma effectief bij de behandeling van zure reflux is zijn curcumine inhoud. Als je last hebt van indigestie en zure reflux, het toevoegen van curcumine aan uw dieet zal zeker van grote opluchting. Curcumine als het vermogen om ontsteking krimpen, wat kan leiden tot een betere spijsvertering en verlichting van digestieve symptomen zoals een opgeblazen gevoel en gas. Curcumine is ook bekend om zijn toxine-elimineren, ziekte-bestrijdende en antioxiderende eigenschappen.

Papaja: Bekend om zijn opmerkelijke effecten op de verbetering van de spijsvertering , papaja is een prachtig kruid dat kan helpen onderdrukken zure reflux . Deze vrucht is een uitstekende bron van voedingsstoffen zoals luteïne , zeaxanthine , lycopeen , choline , bioflavonoïden , antioxidantia , pentatonic zuur , vitamine A , C , K en E , koper , selenium , ijzer , fosfor , zink , magnesium en calcium .

Meer dan de heilzame ingrediënten, papaya maakt ook een uitstekende behandeling voor zure reflux . Het bevat krachtige proteolytische enzymen die helpen bij de afbraak van eiwitten in aminozuren . Het papaïne inhoud bruikbaar bij de vertering van koolhydraten en vetten .
De goede vertering van deze voedingsstoffen helpt bij het verbeteren van de spijsvertering worden waardoor voorkomen zure reflux en indigestie . Verder kaliumgehalte biedt gezonde bacteriën in de darm . Dit vergemakkelijkt de vertering en voorkomt dat de maag van het werken erg hard.

Venkel: Meestal gemaakt in thee, venkel blijkt te zijn een van de meest effectieve manieren van bestrijding van zure reflux zijn.
Wanneer ze worden ingenomen, dit kruid werkt door het verbeteren van de spijsvertering proces, waardoor zure reflux voorkomen.
Venkel bevat in feite een krachtige anethool stof die gunstig rustgevende of onderdrukken van spasmen van het spijsverteringskanaal.

Zoethout: Net als de Duitse kamille, zoethout is ook onderdeel van de mix van kruiden die Iberogast bestaan. Een studie heeft onderzoek gedaan naar de effecten van het toedienen van gastro-beschermende behandeling bereidingen van drop op 80 patiënten met erosieve gastritis en gastroduodenitis deels veroorzaakt door maag reflux. Na 3 weken resultaten vertoonden verbetering erosieve wijzigingen bij 75% van de patiënten, suggereert bewijs van zowel preventieve als therapeutische eigenschappen van drop op zure reflux symptomen en effecten.