Astma

Duitse Kamille (Matricaria recuita): Een van de beste en meest effectieve manieren om astma-aanvallen te voorkomen is het Duits te gebruiken kamille. Duitse kamille heeft antihistaminicum eigenschappen die helpen bestrijden allergische reacties en astma-aanvallen. Om de beste resultaten van de Duitse kamille, zorg ervoor om het te consumeren ten minste tweemaal per dag.

Kurkuma (Curcuma longa): Al eeuwenlang gebruikt Chinese kurkuma om de symptomen van astma te verlichten. Naast het verlichten van de symptomen van astma, kurkuma kan ook worden gebruikt om een groot aantal ziekten, zoals koorts, verkoudheid, griep en veel meer behandelen. Kurkuma heeft windafdrijvend, antibacteriële, stimulerende, adstringerende en antiseptische eigenschappen.

Hysop (Hyssopus officinalis): Studies hebben aangetoond dat hyssop heeft anti-inflammatoire eigenschappen van longweefsel en heeft dus potentieel als astma. Het heeft ook antiseptische, antibacteriële en antispasmodic eigenschappen, die kunnen helpen bij het verminderen van de pijnlijke symptomen van astma. Naast dat, wordt hysop als gunstig beschouwd met andere infecties van de luchtwegen, zoals bronchitis, slijm, pleuritis en longaandoeningen. Bij het gebruik van hysop, echter, zorg ervoor om het te gebruiken voor een korte tijd omdat overmatig gebruik van dergelijke kruid kan mogelijk leiden tot toxiciteit.

Zoethout: Traditioneel wordt zoethout gebruikt om de ademhaling te herstellen en rust de lucht doorgangen. Allergische astma in het bijzonder is gevonden dat verbonden longontsteking. Studies extraheren van de aanwezige verbindingen in drop hebben ontdekt dat zij niet alleen deze ontsteking verminderd maar ook de noodzakelijke longcellen culturen te reageren op antigeenstimulatie. Drop is een krachtige kruiden middel dat matig worden gebruikt om onverwachte neveneffecten vermijden als hoofdpijn en hypertensie.

Klein hoefblad (Tussilago hoefblad): Medicinaal gebruikt als een hoest onderdrukt, klein hoefblad wordt ook beschouwd als nuttig voor mensen die herstellen van een astma-aanvallen. Een studie over 66 gevallen van astmapatiënten werd uitgevoerd waarbij 35 van die werden gegeven 15g van klein hoefblad gedurende 10 weken. Resultaten toonden aan dat zelfs een minimale obstructie aanwezig onder patiënten in de herstellende fase kan worden teruggedraaid. Dit is cruciaal om meer ernstige aandoeningen zoals emfyseem voorkomen.

Grindelia: Slijmoplossend kruid is grindelia ook bekend als een effectieve anti-astmatische kruid. Het is waarschijnlijk de reden waarom het is opgenomen in de 1983 Britse Herbal Farmacopee voor bronchiale astma, evenals een officieel onderdeel van de 1882-1926 Verenigde Staten Farmacopee en de National Formulary 1926-1960. Zijn gedroogde bladeren en bloemtoppen worden vaak gevonden in natuurlijke formuleringen voor astma.

Gingko Biloba: Voor het grootste deel, gingko biloba gebruikt als een geheugen versterker. Echter Gingko biloba wordt ook beschouwd als een goede antihistamine en heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Artsen hebben ontdekt dat extracten van deze oude geneeskrachtige plant helpen astma-aanvallen veroorzaakt door allergenen en lichaamsbeweging te voorkomen. Ze hebben ontdekt dat geschikte dosering van gingko werkt door het remmen van de bloedplaatjes activerende factor (PAF) tot hypersensitiviteit van de luchtwegen van astmapatiënten te verminderen.

Hoefblad: De Mayo Clinic meldt dat deze inheemse Europese vaste plant heeft een chemische stof die bekend staat als petasin die de bij de luchtwegen inflammatoire respons tijdens astma-aanvallen moleculen remt -. Histamine en leukotriënen. Deze leukotriënen remmen eigendom van hoefblad extract is verantwoordelijk achter veelbelovende onderzoeken suggereren dat dit kruid een inhibitor van allergische aandoeningen. Ook een onderzoek in Duitsland in 2004 heeft ontdekt dat wanneer hoefblad extracten werden gegeven aan patiënten gedurende ten minste 2 maanden, zowel incidentie en ernst van astma-aanvallen gehalveerd en 80 -90 procent respectievelijk.

Gladde iep: Groeiende overvloedig in Noord-Amerika, wordt de bast van gladde iep dacht effectief in het omgaan met verschillende soorten huidaandoeningen te zijn. Hoewel meer wetenschappelijke studies moeten nog worden uitgevoerd om de effectiviteit van de gladde iep in het helpen van mensen met astma bevestigen, voorbereidende studies concluderen dat gladde iep schors echt nuttig kan zijn. Wanneer genomen als thee of capsule, gladde iep helpt bij het voorkomen van bronchiale spasmen die normaal geassocieerd met astma. In feite, is het sterk aanbevolen om mensen gediagnosticeerd met aandoeningen van de luchtwegen, zoals bronchitis en hoest.

Knoflook: U zult verrast zijn om te weten dat knoflook , dat is direct beschikbaar in uw keuken, is eigenlijk beschouwd als een uitstekende remedie voor astma. Hoewel vaak gebruikt als smaakversterker in culinaire, heeft knoflook zich bewezen als waardig in het beheer van astma. Onderzoek toont aan dat dit kruid bevat actieve verbindingen die kunnen helpen genezen en te elimineren symptomen die zijn geassocieerd met vele respiratoire en cardiovasculaire aandoeningen. Knoflook is bekend twee keer zoveel vitamine C tomaten bevatten.

De vitamine C-gehalte van knoflook helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen die bijdragen tot de contractie van luchtweg gladde spieren die alleen verergeren de conditie van astmapatiënten. Ten tweede, de vitamine C-gehalte helpt bij de afbraak van histamine en het voorkomen van de afgifte van histamine uit het lichaam.Histamine is een van de belangrijkste bijdragen aan allergische reacties en ontsteking ervaren door die gediagnostiseerd met astma. Ten derde, knoflook helpt bij het stimuleren van een verhoogde productie van prostacycline, een verbinding die de longen luchtwegen openhoudt. Dit leidt tot een eenvoudige ademhaling bij astmapatiënten.
 
Astma en CBD
Astma is een inflammatoire aandoening die de luchtwegen vernauwt en veroorzaakt een verhoogde slijmproductie. De longen van een astmatische worden ontstoken waardoor ze gevoelig zijn voor diverse triggers zoals allergenen of inspanning. De aanwezigheid van dergelijke triggers kan verder leiden tot een astma-aanval waarbij de gladde spieren rond de longen en luchtwegen vernauwen, wat resultaat in piepende ademhaling en ademhalingsproblemen veroorzaken.

Het is een schijnbaar een paradoxaal idee, het roken van een plant om vernauwing van de luchtwegen te verlichten, maar het werkt. Natuurlijk is roken verre van de schoonste wijze van toediening, maar is bekend dat sinds 1973 THC fungeert als luchtwegverwijder, dit is het gevolg van het werk van Dr. Donald Tashkin. Hij en zijn team aan de UCLA hebben onderzoek gedaan naar de effecten van gerookte cannabis en ingenomen THC op de longen en vonden dat beide methoden van de inname de luchtwegen verwijd.

Onlangs is onderzoek gedaan naar de effecten van THC op de longen en is vastgesteld door Franse onderzoekers, het kan de samentrekking van de longen remmen, een mechanisme dat veel in de huidige astmamedicatie wordt gebruikt om de toestand te verlichten.

Veel van de problemen veroorzaakt door ademhaling, astma, kan worden toegeschreven aan de contractie van de gladde spieren rond de longen. Deze contractie wordt veroorzaakt door de neurotransmitter acetylcholine, de afgifte hiervan wordt sterk verminderd wanneer de CB1 receptor wordt geactiveerd. Deze daling van cholinergische overdracht leidt tot verminderde spiercontracties, waardoor er een gemakkelijkere ademhaling is van de patiënt.