Jicht

Ashwagandha: Ook bekend als Indiase winter kersen of Indiase ginseng, ashwagandha is een krachtige reliever voor veel symptomen van jicht. In feite wordt algemeen gebruikt om terug te behandelen pijn, reumatoïde artritis, gewrichtspijn en natuurlijk, jicht. Wat maakt ashwagandha effectief in het omgaan met jicht symptomen is de allopurinol inhoud. Kortom, deze chemische stof de vorming van urinezuur in het lichaam. Het remt eigenlijk de release van xanthineoxydase waarvan urinezuur vorming triggers. Sommige artsen schrijven ook xanthineoxidaseremmers om jicht aanvallen te voorkomen.

Cat’s claw: Door de jaren heen, Cat’s Claw blijft veel aandacht te krijgen vanwege de veelbelovende mogelijkheden om een breed scala van gezondheidsproblemen te behandelen. In feite wordt nu beschouwd als een van de best verkopende kruiden in de VS. Het kruid bevat anti-bacterieel, anti-schimmel, anti-virale en anti-inflammatoire eigenschappen die zeer voordelig zijn voor mensen met jicht. Meestal gebruikt om chronische pijn te verlichten, cats claw helpt bij het verlichten van pijn en ontsteking die geassocieerd met jicht, artritis, reuma en andere ontstekingen.

Devil’s claw: Een wilde kruid uit Zuid-Afrika, duivelsklauw is waarschijnlijk een van de meest populaire kruiden die jicht verlichting te bieden. Dit kruid werkt voornamelijk door het dragen van de inflammatoire middelen weg van de gezwollen en getroffen gebieden.
Het voorkomt ook de vorming van urinezuur kristallen die ernstige pijn veroorzaken. Volgens een onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Maryland Medical Center, duivelsklauw bevat anti-inflammatoire eigenschappen die helpen mensen met jicht, artritis en andere degeneratieve ziekten. Wanneer toegepast als zalf, dit kruid helpt bij het rustgevende pijnlijke en ontstoken gewrichten.

Gember: Toen dronk als een thee of toegepast als een kompres, kan gember produceren anti-inflammatoire activiteiten die effectief zijn voor osteoartritis, reumatoïde artritis en jicht patiënten worden gevonden. Resultaten van een studie is gebleken dat het isoleren van de effecten van 6-shogaol een actieve verbinding van gember, vermindert niveaus van monosodium uraat kristallen inducerende ontsteking.

Groene thee: Studies aan de Universiteit van Michigan Health systeem blijkt dat groene thee bevat EGCG-een verbinding die moleculaire productie gekoppeld aan ontstekingen en gewrichtsschade, zoals die aanwezig zijn bij patiënten van reumatoïde artritis en jicht voorkomt.
Groene thee vraagt je ook om te urineren vaker om overtollig urinezuur te verwijderen. Bovendien is groene thee verrijkt met polyfenolen, vitamine C en E om jicht aanvallen.

Kersen: Kersen zijn niet alleen smakelijke traktaties voor desserts, worden ze ook onderzocht door het Amerikaanse ministerie van research afdeling Landbouw als potentieel middel tegen jicht. Zoals tests hebben aangetoond, een half pond kersen per dag gedurende 2 weken kunnen artritis symptomen verminderen vanwege de anthocyaan ze bevatten waarin collageen integriteit behouden blijft en vermindert ontstekingen. In andere tests uitgevoerd door de USDA, vrouwen die 48 bingskersen dagelijks geconsumeerd toonde significante verbeteringen in urinezuur verminderen en bijgevolg hun jicht voorwaarden.

Klit: Eeuwenlang had kliswortel een uitstekende behandeling voor jicht en andere gewrichtsaandoeningen geweest. Het bevat reinigende en zuiverende eigenschappen die helpen bij het elimineren van overmatige hoeveelheid urinezuur in het lichaam, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van jicht. Of topisch aangebracht, kunnen als thee, klit blijkt effectief in het verlichten van ontsteking en pijn. In gevallen waarin een jicht aanval veroorzaakt de enkels of voeten te zwellen, kunt u de kliswortel kompres op het getroffen gebied toe te passen. Dit helpt bij het verwijderen van overtollig vocht van de gezwollen gebied en in het verlichten van de ondraaglijke pijn. Naast zijn anti-inflammatoire effecten die pijn en zwelling te verlichten, klis hij voortreffelijk diureticum kruid indien toegepast als een kompres op getroffen gebied of wanneer genomen als thee.

Kurkuma: Net als klit, kurkuma maakt ook een prachtige kruid voor jicht. Een inheemse kruiden uit Azië, is kurkuma is gebruikt in de Ayurvedische en traditionele Chinese geneeskunde in de behandeling van een breed scala van ziekten waaronder jicht. Het kruid bevat voldoende hoeveelheid curcumine die een vitale rol in het helpen van mensen met jicht speelt. Het kruid bevat in feite krachtige antioxidant, anti-inflammatoire en anti-artritische eigenschappen die zeer nuttig in de behandeling van de symptomen van jicht. Curcumine werkt voornamelijk door het verlichten van ontsteking en zwelling. Bovendien voorkomt de productie van prostaglandinen in het lichaam die nauw geassocieerd met pijn. En ten slotte de inhoud van curcumine kurkuma activeert de bijnier van het lichaam cortisone, die wordt beschouwd als krachtige reliever van pijn en ontsteking ontgrendelen.

Paederia scandens: Hangende het onderzoek naar deze plant zijn nog beperkt, eerste onderzoek toont veelbelovende resultaten op effecten Paederia Scandens ‘op hyperuricemeia die is gekoppeld aan jicht. Een verkennend onderzoek bleek dat wanneer extracten van Paederia Scandens oraal werden genomen gedurende 14 dagen, vertoonden ze sterke hypouricemic activiteiten onder hyperuricemic ratten. Ze bleken ook xanthine oxidase dat dient tot verhoogde urinezuurspiegels verlagen remmen.

Selderiezaad: Een 2003 muizen experiment in Australië toonde aan dat de uittreksels uit de Indiase selderiezaad samen met NZ groene lippen mossel de effecten van salicylaten en prednison voor de behandeling van chronische ontstekingen, zoals artritis en fibrose kan versterken. Ze hebben ook gevonden deze te gastrotoxic en lymfopene gerelateerde bijwerkingen van steroïden te verminderen.
Vandaar wordt selderiezaad geïdentificeerd als een van die met krachtige anti-inflammatoire eigenschappen gunstig voor artrose veroorzaakt door jicht-achtige symptomen. Uit onderzoek blijkt de manier waarop selderij zaden werk is dat ze spoelen urates van de nieren om de zuurgraad te verlagen binnen de lichaam, terwijl ook een milde kalmerende effect bezitten.