Tinnitus

Fenegriek Zaden: Bij volwassenen, het drinken van thee gemaakt met fenegriek zaden driemaal per dag wordt gevonden om de symptomen geassocieerd met tinnitus te verminderen. Onderzoek toont hun actieve ingrediënten zijn alkaloïden, lysine en L-tryptofaan.
Afgezien van deze, zijn saponines zoals diosgenin, yamogenin, tigogenine, neotigogenin en slijmerige vezels van fenegriek zaden is bekend dat tinnitus profiteren.

Gingko Biloba: Van alle bestudeerde voor tinnitus kruiden, gingko biloba is de meest onderzochte en toont de meest veelbelovende resultaten. Wetenschappers geloven uittreksels uit gingko’s bladeren verbeteren de bloedtoevoer naar de oren die kan verminderen de vervelende zoemen en klikken geassocieerd met tinnitus. Studies gevonden dat gingko-extracten bevatten flavonen glycosiden en terpeenlactonen gunstig voor tinnitus patiënten, vooral tinnitus met vergrijzing en slechte bloedsomloop. De American Herb Association meldt het kan duren ongeveer 3 maanden voor de effecten gingko’s op tinnitus om duidelijk en als tinnitus is als gevolg van schade aan het binnenoor zenuwen, grotere doses gingko kan nodig zijn om resultaten te bereiken. Terwijl gingko werkt mogelijk niet voor alle tinnitus patiënten of langzaam werken, is het vrijwel afwezig zijn van eventuele bijwerkingen en kunnen toch profiteren van uw geheugen.

Goldenseal: Als oorsuizen wordt veroorzaakt door een verdikking van de slijmvliezen in de oren, dan is het vermogen van goldenseal te kalmeren slijmvliezen in staat stellen om een remedie voor het verminderen van overtollige dikte en dientengevolge, de beukende geluiden die je hoort te zijn. Door het verbeteren van de toestand van de slijmvliezen in je oor zo blijkt uit onderzoek, dit kruid wordt al eeuwen gebruikt verdient ook een plaats in de lijst van kruiden kan verlichten tinnitus.

Passiebloem: Extracten van passiebloem worden beschouwd voor het reguleren van verkeer en neurotransmitters. Die vertalen naar verbetering tinnitus staat. Neurotransmitters zijn verantwoordelijk voor het verzenden van zenuwimpulsen in verschillende delen van het lichaam. Zoals paardestaart en ginkgo biloba, passiebloem is nuttig in het elimineren van de symptomen van tinnitus. Het kruid bevat ook kalmerende en ontspannende werking die helpen bij het verlichten van stress die is geassocieerd met tinnitus.

Rozemarijn: Voor tinnitus geassocieerd met hoge bloeddruk, rozemarijn wordt beschouwd als de beste kruiden je kunt vinden zijn. Door het stabiliseren van het niveau van de bloeddruk, is rozemarijn gedacht kunnen de symptomen van tinnitus verlichten. Voor tinnitus veroorzaakt door andere bloedsomloop aandoeningen, rozemarijn wordt in staat geacht de symptomen verlichten door het verwijden en versterking van de bloedvaten. Als stimulerend kruid rozemarijn helpt bij het verlichten van depressie, stress en vermoeidheid die worden beschouwd als belangrijke factoren die het begin en de herhaling van tinnitus kan leiden.

Sesamolie: Al duizenden jaren, heeft sesamolie op grote schaal gebruikt in de Ayurveda voor de behandeling van tinnitus. In de ayurvedische geneeskunde, kan sesamolie ofwel worden gemasseerd rond de binnenkant gebied van de oren of je kan 5-10 druppels van deze dagelijks toe te passen in elk van de oren. Naar verluidt is dit helpen bij het elimineren van de symptomen van tinnitus binnen een week of twee.

Zonnebloempitten: Ok, niet echt een kruid. Maar door hun vermogen om een betere doorbloeding te bevorderen, worden zonnebloempitten beschouwd als een van de beste home remedies voor tinnitus. Wat maakt zonnebloempitten effectief in het omgaan met tinnitus is hun zinkgehalte. Onderzoek heeft uitgewezen dat zink speelt een essentiële rol bij de behandeling van tinnitus. Deze voedingsstof helpt het lichaam vecht tegen verschillende soorten infecties. Bovendien versterkt het immuunsysteem van het lichaam en helpt bij het afweren van infecties veroorzaakt door tinnitus. Volle granen, pompoenen, oesters, schelpdieren, krab, garnalen, rood vlees, gevogelte, pinda’s, gist, peulvruchten en black eyed peas zijn ook uitstekende bronnen van zink.

Ui: Ontegenzeggelijk hebben uien een gerenommeerde naam in de behandeling van verschillende soorten gezondheidsproblemen ontstaan. Maar wist u dat ze ook kunnen worden gebruikt om tinnitus te behandelen? Ja zijn, ware. Wie zou gedacht hebben uw keuken heeft een krachtige oplossing voor uw tinnitus? Volgens onderzoek, waarbij een druppel ui oor tot oor elk ten minste drie maal per dag kan sterk helpen bij het verlichten van de symptomen van tinnitus. Als tinnitus wordt behandeld, kunt u verder elke week aanbrengen van een druppel van tinnitus in elk oor voor onderhoud. Uien bevatten ook anti-bacteriële stof die aanzienlijk kunnen helpen bij het verminderen van ontsteking in het oor. Dit kan helpen bij het elimineren van het zoemen in de oren.

Weegbree: Sommige deskundigen geloven in de potentie van verse weegbree extracten als een uitstekende remedie voor tinnitus en andere oor gerelateerde infecties. In 1995 werden vijf phenylethanoids van weegbree geïsoleerd en gevonden om remmende effecten op arachidonzuur-zuur-geïnduceerde muis ooroedeem vertonen. Weegbree extracten kan worden gedronken als sap driemaal per dag gedurende 6 weken – of een weegbree infuus . kan voorzichtig worden gebruikt voor het spoelen van de oren.

Zilverkaars: Door het verlichten van stress en ook het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen, wordt zilverkaars gezegd dat het een nuttige kruiden-behandeling voor tinnitus zijn. Een rapporteerde bron van tinnitus is tekort aan serotonine niveaus. Onderzoekers van de Universiteit van Illinois blijkt dat zilverkaars bevat chemische elementen die zich hechten aan en het stimuleren van serotonine receptoren om dit gebrek te verhelpen. Een andere studie 2008 ook opgemerkt dat de serotonerge eigenschappen van zilverkaars kan door de aanwezigheid van serotonine uitloper zogenaamde N (omega)-methylserotonin. Herbalists aanbevelen vaak zilverkaars combineren met gingko biloba voor optimale resultaten.