Migraine

Moederkruid: Hoewel traditioneel gebruikte een “koorts reducer” uit, waar het zijn unieke naam, moederkruid is nu een van de meest populaire migraine kruidengeneesmiddelen. Zijn bladeren en bloemen bevatten het actieve ingrediënt parthenolide die chemicaliën in de hersenen die ervoor zorgen dat de bloedvaten verwijden remt. Het bewijs suggereert waarde moederkruid’s in het verminderen van de frequentie en de ernst van migraine-aanvallen zijn niet weinig. In een studie, onderwerpen die gestopt met moederkruid en kreeg een placebo in plaats merkte een aanzienlijke toename van het aantal en de ernst van hoofdpijn, misselijkheid en braken. In andere grotere studie werd moederkruid aangetoond hoofdpijn dalen 24%.

Hoefblad: Samen met moederkruid, heeft hoefblad recentelijk veel aandacht gekregen in blinde proeven bevestiging van haar vermogen om te voorkomen en te verminderen migraine. Zijn krampstillend en anti-inflammatoire eigenschappen werden eerst getest alleen in 2004, toen 245 deelnemers gevonden verlichting van migraine symptomen met behulp van hoefblad extracten. Ook werd aanval reductie van 58% vermeld tegenover slechts 28% van de placebogroep. Dit ook gevraagd nader onderzoek te worden uitgevoerd onder kinderen en adolescenten, waar in een experiment, 82% van de patiënten aanzienlijke verbeteringen in hun migraine na wordt toegediend hoefblad.

Pepermunt: Eeuwen, pepermunt en de actieve ingrediënt, zijn menthol gebruikt om pijn zoals hoofdpijn te verlichten. Een 2010 onderzoek studie zien hoe toepassing van menthol 10% oplossing statistisch superieur aan een placebo en kan dienen als een effectieve, veilige en therapeutisch aanvaardbaar alternatief voor de behandeling van migraine. Als een essentiële olie, pepermunt is ook nuttig. Voor hoofdpijn door zijn aroma en verkoelende eigenschappen.

Ginko Biloba: Vanwege het vermogen van ginko blad om zuurstof en de bloedstroom naar de hersenen te verhogen, is gebleken niet alleen cognitief functioneren te verbeteren maar om hoofdpijn te verlichten ook. Bovendien is de natuurlijke anti-bloedplaatjes activerende factor Ginkolide B, een kruidenextract van Ginko Biloba heeft aangetoond belofte in het voorkomen van ontstekingen veroorzaken van migraine bij kinderen die ook gevoelig zijn voor frequente primaire hoofdpijn en migraine. Naast het verminderen van de frequentie van migraine, is Ginkolide B gevonden om de noodzaak van symptomatische geneesmiddelen aan kinderen verminderen.

Cayenne: Om migraine symptomen te verminderen, deskundigen geloven dat cayennepeper, door zijn krachtige ingrediënt capsaïcine, kan enige verlichting bieden door het maskeren van de pijn van hoofdpijn of het verhogen van uw pijngrens. Door de jaren heen hebben artsen ontdekten cayenne de waarde in de behandeling van chronische hoofdpijn, waardoor het een typische component, die in neussprays.

Citroenmelisse: Wanneer genomen als thee, is citroenmelisse gedacht effectief in het omgaan met migraine te zijn. Als vasolidator, het verruimt de bloedvaten, waardoor wellicht helpen om migraine te verlichten. In het verleden, citroenmelisse, samen met kaneel, nootmuskaat en andere geurige kruiden, was een van de belangrijkste bestanddelen van de Karmelieten Water – een alcoholisch extract eerst geformuleerd in de 14e eeuw en wordt gebruikt om neuralgie en hoofdpijn te behandelen.

Valeriaan: Afkomstig uit Azië en Europa, heeft valeriaan ontpopt als een van de meest veelbelovende kruiden die een breed scala van gezondheid ziekte waaronder slapeloosheid, gas, angst, problemen met de spijsvertering, pijn op de borst, en congestief hartfalen te genezen. Valeriaan niet noodzakelijkerwijs helpen bij de behandeling van migraine, maar het helpt bij het afweren van angst, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste factoren die migraine kunnen veroorzaken. Valeriaan bevat ook kalmerende effecten die helpen om een goede kwaliteit van de slaap voor de patiënt.

Rosmarijn: Een bekende kruid in aromatherapie, rozemarijn kan van nut zijn bij de behandeling van hoofdpijn. Rozemarijn etherische olie wordt vermengd met lavendel, eucalyptus en pepermunt voor een natuurlijke behandeling voor migraine te maken. Een prachtige hersenen en zenuwen tonic, zijn olie van rozemarijn gedacht om te helpen bij het verbeteren van de circulatie evenals in het verlichten van hoofdpijn.

Bij gebruik in de aromatherapie, doet rozemarijn niet alleen verbeteren stemmingen en functies. Belangrijker is gemeld aan het zenuwstelsel stimuleren, hoofdpijn voorkomen, verlichten spanning en behandelen migraine.

Wilgenbast: Voor duizenden jaren wilgenbast gebruikt bij de behandeling van inflammatoire aandoeningen en pijn, en hoofdpijnen. Volgens een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Maryland Medical Center, de schors bevat salicine, een krachtige verbinding die de functie van aspirine lijkt. Deze verbinding wordt verantwoordelijk geacht voor de anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen van wilgenbast.

Gember: De wortels van deze kruiden worden verondersteld om een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor migraine en hoofdpijn. Volgens het onderzoek, gember bevat zeer krachtige stoffen die helpen verlichten zwelling, pijn en spanning die normaal hoofdpijn veroorzaken.

Bovendien is de kruid bevat anti-inflammatoire eigenschappen die de activiteiten van prostaglandines die vitale rol spelen bij het voorkomen van hoofdpijn te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die pijn veroorzaken en leiden tot de ontsteking van de bloedvaten in de hersenen. De olie gewonnen uit gember zijn ook gedacht effectief als pijnstillers te zijn. Ook gember helpt bij het elimineren van misselijkheid en braken, die kunnen komen met migraine.