Cholesterol

Knoflook: Uitgebreide studies zijn uitgevoerd op knoflook voor de cholesterol regelen mogelijkheden en sommige studies suggereren kan bloedcholesterol verlagen met enkele procentpunten. Andere onderzoekers vonden dat het vaker de inname van knoflook, hoe groter de vermindering van cholesterol. Bovendien werd aangetoond dat knoflook ook bloedstolsels die voor iemand met hoog cholesterolgehalte, is gunstig als stolsels gevormd rond de hersenen en het hart zijn zeer fataal voorkomen.

Kurkuma: Onderzoek suggereert dat curcumine, een krachtige extract van deze culinaire specerij beschermt tegen atherosclerose. Dit wordt ondersteund door een recente bevinding die heeft aangetoond dat curcumine bevordert activiteiten onderdrukken cholesterol accumulatie. In het bijzonder, de wortels van de kurkuma een lager cholesterolgehalte te rijden van de risico’s van ernstige coronaire problemen.

Fenegriek: Gebruikt voor duizenden jaren als een hulp bij de spijsvertering, is fenegriek ook bekend voor 2 therapeutische voordelen:. Verlagen snel de bloedsuikerspiegel en het verminderen van cholesterol in het bloed. Meer in het bijzonder, hebben ethylacetaatextracten van fenegriek is aangetoond in een 2012 studie aan totaal cholesterol verlagen, triglyceriden en LDL (het slechte cholesterol) terwijl het verhogen van HDL (het goede cholesterol) vanwege de hoge fenolische en inhoud flavonoïde. Dergelijke studies ondersteunen het hypocholesterolemische effecten en de antioxidant activiteiten van fenegriek zaden.

Gember: Hoewel gember wordt vaak gebruikt als smaakstof kruid in verschillende gerechten, is ook een van de meest gebruikte kruiden uitgebreid bestudeerd voor de waarde in het voorkomen van vaatziekten door verlaging van het cholesterolgehalte. Ook in 2010 een experiment ontworpen om de antihypercholesterolaemic beoordelen effecten van gember 48 hypercholesterolemische ratmodellen, resultaten bleek dat gember infusie na 2 en 4 weken behandeling lipideprofiel parameters aanzienlijk verlaagd.

Artisjok: Wetenschappers geloven de bladeren van artisjok bevatten unieke vezel die in staat is de absorptie van cholesterol in het lichaam blokkeren aldus helpen om de productie van LDL deeltjes verminderen. Klinische studies die werden de effecten van artisjokblad extracten vetpatronen tentoongestelde hoe dit kruid speelt een belangrijke rol bij het beheer milde hypercholesterolemie onder te zware patiënten na 8 weken verhogen HDL en dalende totaal cholesterol en LDL-cholesterol.

Luzerne: Je mag niet van dit hebben gehoord, maar alfalfa kruid is eigenlijk een van de meest opmerkelijke kruiden je kunt vinden dat in staat is om het verlagen van uw cholesterolgehalte. Dit kruid is klinisch bewezen effectief in het verlagen van het niveau van slechte cholesterol in het lichaam te zijn.

In een studie uitgevoerd om de effecten van alfalfa op atherosclerose bepaald resultaten bleek dat de inname van 40 gram alfalfa drie keer per dag aanzienlijk niveau van LDL. Slechte cholesterolgehalte van de patiënt werd verminderd door zoveel 18%. Voor proefpersonen die gestopt met alfalfa langs de weg, hebben de onderzoekers ontdekt dat hun cholesterolgehalte uiteindelijk weer opstond. Dit leidde hen om verder te concluderen dat de integratie van alfalfa in iemands dieet is een van de meest effectieve manieren bij het stabiliseren van iemands cholesterolgehalte.

Sommige studies aangetoond dat Alfalfa saponine inhoud die helpt bij de absorptie van cholesterol te blokkeren en het voorkomen van de vorming van atherosclerotische plaques. Alfalfa chemicaliën en vezels die cholesterol voorkomen dat ze geabsorbeerd door de bloedvaten. Bovendien, terwijl het kruid werkt aan het verminderen van het niveau van slechte cholesterol, het heeft geen invloed op het niveau van high density lipoprotein die beter bekend staat als een goede cholesterol.

Spaanse peper: Hoog niveau van slechte cholesterol kan leiden tot nadelige effecten brengen aan het lichaam. Studies tonen aan dat capsicum kan verlagen van het low density lipoprotein (LDL), ook bekend als slecht cholesterol in het lichaam. Dit verlaagt iemands gevoeligheid tot hartaanvallen, beroertes en andere cardiovasculaire ziekten geassocieerd met hoge niveaus van LDL.

Volgens onderzoek, inname van capsicum is gunstig bij het verbeteren van metabolisme en vetverbranding voordat deze wordt geabsorbeerd door het lichaam en hen opgeslagen als vet. Capsicum is ook bekend om zijn vermogen om de eetlust te onderdrukken. Het kruid is een goede bron van antioxidanten die staan bekend om hun vermogen om vrije radicalen die het niveau van cholesterol in het lichaam verhogen roeien. Bovendien capsicum kan omzetten homocysteïne in moleculen die helpen lager cholesterol.

Psyllium: Al decennia lang is psyllium op grote schaal gebruikt om de spijsvertering en gastro-intestinale aandoeningen. In de afgelopen jaren hebben wetenschappers ontdekt dat psyllium is een uitstekend kruid dat helpt bij het beheersen van het niveau van slechte cholesterol in het lichaam. Onderzoekers geloven dat psyllium kan stimuleren van de omzetting van cholesterol in galzuren, zowel in het activeren van de uitscheiding van galzuren. Sommige studies toonden aan dat wat maakt psyllium effectief in het omgaan met een hoog cholesterol is het hoge vezelgehalte. Onderzoek toont aan dat fiber regelt de hoeveelheid cholesterol geabsorbeerd door de darm. In effect, minder hoeveelheid cholesterol kan circuleren langs de bloedbaan.

Guggul: Op grote schaal gebruikt in de ayurvedische geneeskunde, guggul is een krachtige stof afkomstig van mukul mirre boom die wordt gebruikt om het niveau van de goede en slechte cholesterol in het lichaam te stabiliseren. Volgens het onderzoek, guggul werken door te voorkomen dat de lever van het vrijgeven van grote hoeveelheden LDL of slechte cholesterol in de bloedbaan. Verder wat onderzoek beweerd dat dit kruid invloed schildklierfuncties en galzuur productie die vermoedelijk effecten op het niveau van cholesterol in het lichaam.

Zoethout: Als je probeert om je cholesterol in een gestabiliseerde niveau te brengen, dan drop is een van de beste kruiden die je kunt krijgen. Talrijke zijn uitgevoerd om de effecten van drop bepalen op het verlagen van het slechte cholesterol in het lichaam. De meeste resultaten van de studie tonen drop een uitstekende kruid. De American Cancer Society beweerd dat drop is een uitstekende bron van flavonoïden die effectief zijn in het verlagen van het LDL zijn, totaal cholesterol en triglyceriden. Bovendien, dit kruid voorkomt de ophoping van cholesterol langs de arteriële wanden. Een van de actieve bestanddelen, glabridine, speelt een belangrijke rol in het uitstellen van de oxidatie van slechte cholesterol die wordt beschouwd als een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan verhoogde niveau van cholesterol in de slagaders. Zoals u wellicht al gekend hebben, hoog niveau van cholesterol in het bloed aanzienlijk iemands gevoeligheid toeneemt tot ernstige cardiovasculaire aandoeningen.