Haargroei

Aloë Vera: Wanneer het rechtstreeks op het haar, aloë vera stimuleert de haargroei door het stimuleren van de bloedsomloop langs de hoofdhuid. Massage aloë vera op je hoofdhuid en dit herstelt ook PH balans van het haar en opent je hoofdhuid verstopte poriën die het mogelijk maken groei van de haarzakjes. Voor een optimaal resultaat, meng met kokosmelk.

Paardestaart: Zo genoemd vanwege zijn lange borstel-achtige functies, krachtige ingrediënt paardestaart is silica, die verantwoordelijk is voor het versterken van botten, nagels en haren. Het herstelt broos haar te houden van het breken of dunner waardoor het voorkomen van verdere haaruitval. Vanwege zijn haaruitval verhelpen eigenschappen, wordt paardestaart vaak gevonden in vele conditioning producten te versterken en te herstellen haren.

Panax Ginseng: Haargroei is slechts een van de geneeskrachtige waarden van deze populaire oude Chinese kruid. Toegepast als een tonic of shampoo, wordt ginseng vaak gebruikt om mannelijke kaalheid aan te pakken door het voeden en versterken het haar.

Saw Palmetto: Een andere oude remedie die wordt verondersteld om te genezen kalende door te voorkomen dat de omzetting van testosteron in DHT. DHT is verantwoordelijk voor terugwijkende haarlijn bij zowel mannen als vrouwen. Het is vaak wenselijk worden gebruikt samen met brandnetel die dezelfde functie dient.

Ginko Biloba: Zoals aloë vera, wordt Ginko biloba gezegd om de bloedstroom naar de hersenen om eventuele voedingstekorten corrigeren om haarzakjes. Als gevolg hiervan, is dit ook uitgegroeid tot een populaire kruidenmiddel voor haar re-groei.

Brandnetel (Urtica Diocia): In overvloed te vinden in Noord-Amerika, brandnetel is een krachtige plant bekend om zijn groeiende voordelen haren. Zijn gemeld werkingsmechanisme is door te voorkomen dat de omzetting van testosteron hormonen in dihydrotestosteron (DHT). Volgens studies, overmatige productie van DHT triggers normaal haarverlies. Hoewel de brandnetel kan worden gekocht in capsule of vul formulier, kan brandnetel ook worden toegepast als olie. Gewoon de bladeren van de brandnetel in een pot van olijfolie gedurende 2-3 weken. Dan houden de afgesloten pot op een koele donkere plaats. Breng regelmatig de olie op de hoofdhuid.

Klis (Arctium lappa): Dit kruid heeft absoluut zijn voordelen voor mensen die lijden aan haaruitval. Klit daadwerkelijk bevordert gezond haar door het verbeteren van de circulatie van bloed naar het haarzakje en in het verlichten van de hoofdhuid irritaties. Klit hoog gehalte aan essentiële vetzuren en fytosterol verbindingen die bekend zijn effectief omkeren en verminderen dunner zijn. Fytosterol is eigenlijk een van de meest krachtige ingrediënten van veel haartransplantatie producten in de markt vandaag.

Pepermunt: Wanneer masseren in de hoofdhuid, pepermuntolie maakt ook een uitstekende haren teler. Het bevordert de haargroei door het stimuleren van de groei van haarzakjes. Wanneer toegepast als olie, pepermunt afkoelende en verzachtende werking op de hoofdhuid die goed omdat dit helpt bij het bevorderen van haargroei. Het kan ook de haarwortels binden en bij bevorderen van betere doorbloeding van de hoofdhuid. Volgens studies, verbeterde bloedsomloop sterk van invloed op het proces van het haar groeien.

Lavendel: Afkomstig uit de Middellandse Zee, is lavendel op grote schaal gebruikt door de kruiden-beoefenaars in het stimuleren haargroei en in het voorkomen van kaalheid. Lavendel is bekend dat anti-bacteriële middelen die helpen bij de genezing en verzachtende huidinfecties en in het verlichten roos bevatten. Bij regelmatig gebruik, lavendel is in staat het voorkomen van haaruitval, alsmede het waarborgen van significante hergroei van het haar. Het olie biedt ook rustgevend en ontspannend effect waardoor het optreden van stress, slapeloosheid en depressie die op grote schaal worden beschouwd als voorkomende oorzaken van alopecia of haaruitval voorkomen. Voor betere resultaten, meng 10 druppels rozemarijn olie, 4 oz jojoba-olie, 5 druppels basilicum olie en 10 druppels lavendelolie. Breng het mengsel regelmatig.

Rosmarijn: Eeuwenlang, rozemarijn is op grote schaal gebruikt als een oplossing voor haaruitval, dunner wordend haar kalende of terugwijkende haarlijn. Het werkt eigenlijk door het stimuleren van de bloedsomloop in de hoofdhuid wat resulteert om de haargroei. Dit werkt het beste wanneer het wordt toegevoegd aan olijfolie en toegepast zoals olie. Regelmatige toepassing van rozemarijnolie helpt ook bij het voorkomen van voortijdige vergrijzing en in de behandeling van droge en schilferige hoofdhuid. Bovendien, rozemarijn werkt door het versterken en voeden de haarzakjes vanaf de as.