Mother Nature’s Finest

 

SPECIALISTEN IN EIGEN BEREIDING EN ALTERNATIEVE ZORG

MET ONDER ANDERE JDK.FULL SPECTRUM PRODUCTEN

 

Beste lezer,

Eerst en vooral hartelijk welkom en dank u wel dat u voor ons gekozen heeft. Met uw keuze voor ons verzekert u zich van kwaliteit, service en zekerheid.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen die, door de leverancier of door ons, aan een grondige controle zijn onderworpen op onder meer identiteit, zuiverheid, gehalte en afwezigheid van zware metalen, herbiciden en pesticiden. De productie is verder gestandaardiseerd naar internationaal geldende normen. Zo kunnen wij u constant dezelfde hoge kwaliteit bieden.

Kwaliteit begint bij grondstoffen waarvan wij u kunnen garanderen dat zij voldoen aan de strengste eisen. Bij de vervaardiging streven wij ernaar om door middel van permanente kwaliteitscontroles en strenge normen onze producten voortdurend op een hoog kwaliteitsniveau te houden.

Hoe mooi een verpakking ook mag zijn, deze verandert niets aan de kwaliteit van het product, maar wel iets aan de prijs. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom houden wij onze verpakkingen eenvoudig en klantvriendelijk zonder deze te laten inboeten aan duidelijkheid en volledigheid.

Service

U zult gemerkt hebben dat wij u kunnen voorzien van uitgebreide informatie en ondersteuning. Daarnaast kunt u rekenen op leveringstermijnen van 2 a 3 werkdagen. (mits er bij PostNL geen vertragingen voordoen)

Zekerheid

De ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren, want zo lang zijn wij al actief in deze sector, hebben ons in staat gesteld uit te groeien tot een stabiel bedrijf op elk gebied. U hoeft dus niet te vrezen dat u morgen al weer op zoek moet naar een nieuwe leverancier.

Onze visie

Daarover kunnen we kort zijn;

"een zo ruim mogelijk gamma aan producten aanbieden met de beste kwaliteit, voor een prijs die haalbaar is voor iedereen"

Over ons

Wij hebben in de loop der jaren hebben wij een Tuinderij en Kwekerij (N.P.P.) opgezet waar wij op natuurlijke werkwijze, dus zonder pesticiden, insecticiden of scheikundige meststoffen onze planten opkweken op geschikte grondsoorten en in hun meest natuurlijke kader. Dit is essentieel voor de kwaliteit van de planten.

Onze producten worden vervaardigd uit planten die voldoen aan natuurlijke vereisten. Een aantal van onze producten worden geproduceerd uit planten die voldoen aan biologische vereisten.

Door gebruik van planten met een natuurlijke kwaliteit zijn de kleur en smaak van onze producten soms zeer uitgesproken. Dat is het gevolg van hoge concentraties van natuurlijke hoogwaardige plant inhoudsstoffen die zich in de plant bevinden.

Naast de zorg voor een natuurlijke kwaliteit van de planten worden voor de productie van plantenpreparaten vooral de volgende richtlijnen door ons bedrijf aangehouden:

* Wij gebruiken geen geïsoleerde inhoudsstoffen uit planten, maar steeds het gehele spectrum, omdat elke vorm van biochemie, dus zowel de natuurlijke als de kunstmatige vorm tot bijwerkingen kunnen leiden die vermeden dienen te worden

* Het grootste volume aan plantpreparaten is gemaakt van planten die door ons zelf zijn gekweekt en geoogst

* Er wordt rekening mee gehouden of de geoogste planten direct worden verwerkt of een tijdje moeten "rijpen" of gedroogd moeten worden voordat ze verwerkt worden

* Bij de oogst van de planten wordt naast de juiste weersomstandigheden en de keuze van juisten planten en plantdelen ook rekening gehouden met de maandkalender en het uur van de dag dat er geoogst moet worden. Gedurende de loop van de dag is er een variatie aan inhoudsstoffen bij alle planten. Ervaringsgegevens hierover hebben wij in de loop der jaren opgenomen in onze manier van produceren.

* Als planten vers verwerkt kunnen en mogen worden, doen wij dat binnen twee uur na de oogst, zodat de juiste inhoudsstoffen in de juiste concentraties aanwezig zijn

De heilzame werking van Mother Nature's Finest JDK.FULL SPECTRUM producten

Waarom zijn Mother Nature’s Finest JDK.FULL SPECTRUM producten zo populair?

Dat heeft alles te maken met de actieve ingrediënten van deze vorm van (alternatieve) behandeling op ondersteunend gebied. 


JDK.Full spectrum producten kunnen baat bieden bij deze ziektes en aandoeningen:

 • Immunosuppressie
 • Ziekte van Crohn
 • Colitis Ulcerosa
 • Reumatoïde artritis
 • Fibromyalgie
 • Psoriasis en andere huidkwalen
 • PTSS
 • Angstaanvallen
 • Ontstekingen
 • Eetlust problemen
 • Depressie
 • Diabetes
 • Spasme
 • MS (mutiple sclerose)
 • Schizofrenie
 • ADHD / ADD / AUTISME
 • Misselijkheid
 • Diarree

En nog veel meer aandoeningen


100% biologische productie
De JDK producten van Mother Nature’s Finest worden geproduceerd op een 100% biologische natuurlijke manier.

Gunstige prijs

Deze doelstelling, samen met het feit dat Mother Nature’s Finest alles van grondstoffen tot de productie van JDK.Full Spectrum producten in eigen beheer heeft, maakt het mogelijk een gunstige prijs te bieden.
 
Begeleiding
Begeleiding is heel belangrijk. Mother Nature’s Finest zal u dan ook graag informeren over de werking van JDK.Full Spectrum producten. 

Wij vertellen graag over de ervaringen van onze patiënten om u daarbij te helpen. Ook bieden we u ondersteuning met het gebruik van JDK.FULL SPECTRUM producten waar dat nodig is.

Daarbij hebben wij ook iedere werkdag op afspraak GRATIS spreekuren. Dit is om samen met u te bespreken wat er mogelijk is voor u. 

U kunt al onze informatie op onze informatieve website www.gyofm.nl vinden. (deze website). 

Wij adviseren u nadrukkelijk om dit ALTIJD eerst met uw huisarts te bespreken.
 
 

Gratis consult

Wilt u graag weten wat onze producten voor u kunnen betekenen?

Bel gerust voor een gratis consult om te kijken wat hoogwaardige plant inhoudsstoffen voor u kunnen betekenen als ondersteuning.

Bel voor een afspraak

Intake formulier

voor volwassenen
voor kinderen

Intake / Aufnahme form

for adults
für erwachsene