Vruchtbaarheid

Brandnetel: Dit kruid is rijk aan ijzer om de menstruatiebloedingen te normaliseren, alsmede foliumzuur om geboorteafwijkingen te voorkomen en laat een goede celdeling als koppels proberen om zwanger te worden. Naast het bevorderen van een gezonde baarmoeder voorwaarden, brandnetel versterkt de nieren en de bijnieren functioneren en is rijk aan vitamine K die zijn nodig voor te bereiden en geboorte.

Damiana: Deze plant is wijd beschouwd sinds de oude tijden als een uitstekend afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. In de 19e eeuw, het was een deel van de pharmocopoiea en door vele orthodoxe beoefenaars zo effectief aanvaard. Normaal genomen als thee of tinctuur, wordt damiana ook geloofd te worden reguleren van de vrouwen menstruele cyclus. Er wordt ook gedacht om vrouwen te helpen door het voeden van hun voortplantingssysteem.

Dong quai: Ook bekend als engelwortel, deze populaire oude kruid verbetert de bloedcirculatie als gevolg van de ijzer verrijkte roots en regelt hormonale aandoeningen aan de baarmoeder te versterken. Bovendien bouwt een gezonder immuunsysteem en bestrijdt depressie, vermoeidheid, stress en andere negatieve emoties vaak in verband met vruchtbaarheidsproblemen.

Duizendblad: Beschouwd als een van de meest veelzijdige kruiden die goed combineren met andere geneeskrachtige planten, duizendblad is een bekende plantenvruchtbaarheid dat werkt door de baarmoeder bevorderen menstruatie en het reguleren normale menstruatie. Het bevat ook anti-inflammatoire en krampstillend eigenschappen die helpen bij het omgaan met menstruatiepijn.

Duizendblad werkt ook door het verlichten van de congestie en ontsteking van de baarmoeder. Dit leidt tot pijn en in het voortplantingssysteem betere circulatie. Het verlicht ook zware bloedingen die normaal wordt veroorzaakt door cysten, endometriose en baarmoeder vleesboom. Het helpt ook bij het vinden van de juiste grond voor de innesteling van de bevruchte eicellen.

Maca: Een inheemse plant uit Peru die meestal in capsule vorm, is Maca bekend als een krachtige plant die mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid verbetert zijn. Voor mannen, zo wordt beweerd om te helpen bij het stimuleren van libido en het verbeteren van iemands sperma. Aan de andere kant, de gerapporteerde voordeel voor vrouwen door het reguleren van de productie van reproductieve hormonen en het verbeteren van de gezondheid van de eicellen. Het helpt ook bij de behandeling van endometriose en PCOS (poly cystic ovarium syndroom) die normaal leiden onvruchtbaarheid.

Rode framboos bladeren: Toon je baarmoederslijmvlies, kunnen wilde rode framboos bladeren worden genomen in je hele menstruele cyclus te normaliseren. Om een optimaal resultaat te bereiken, kunt u dit kruid te vullen met andere vruchtbaarheid bevorderen van kruiden zoals de rode klaver. Bovendien, de voordelen van rode framboos bladeren breiden helemaal tijdens de zwangerschap door te helpen met ochtendmisselijkheid en het verlichten van krampen in de benen.

Rode klaver: Zeer rijk aan vitaminen, calcium en magnesium, rode klaver helpt bij het reguleren van reproductieve gezondheid als vrouwen lijden aan onregelmatige menstruatie of baarmoederhalsslijm problemen. Rode klaver helpt bij het ontgiftingsproces van je inwendige geslachtsorganen om plaats te maken voor een succesvolle bevruchting. Brewing dit kruid en inbrengen als thee brengt ook haar alkaliserend eigenschappen aan een hormonale onbalans voorkomen conceptie corrigeren.

Tribulus: Deze gele bloeiende plant is bekend om zijn vruchtbaarheid voordelen voor zowel mannen als vrouwen een werd beschouwd als afrodisiacum, vooral in het oosten. Al duizenden jaren, heeft tribulus beschouwd als een van de meest potente planten gebruikt in de Ayurveda en de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) om de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen te verbeteren. Volgens studies, Tribulus heeft uiteindelijk mogelijkheid om de productie van geslachtshormonen verhogen bij mannen en vrouwen, door het stimuleren van de verhoogde productie van estridiol en FSH bij vrouwen en mannen verbeteren testosteron en LH productie. Bovendien helpt bij het normaliseren van de ovulatiecyclus bij vrouwen als bij mannen verbeteren motiliteit, gezondheid en zaadcellen. Optreden als algemene tonic zowel bij mannelijke en vrouwelijk lichaam, Tribulus bevordert ook de productie van DHEA in mannelijke organen die een belangrijke rol speelt bij de behandeling van erectiestoornissen.

Valse unicorn: Deze zeldzame kruid bevordert zowel de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid. Onder vrouwen, het helpt met ovariële pijn, menstruatiecyclus problemen en recidiverende miskramen te wijten aan zwakke punten langs de baarmoeder-en baarmoederhalskanker gebieden. Onder mannen, het helpt remedie voorkomende problemen als gevolg van mannelijke impotentie.

Witte pioen: Dit kruid staat bekend als een uitstekende reliever voor dysmennorhea, PCOS, vleesbomen en endometriose. Witte pioen wordt gedacht aan betere resultaten op het verbeteren van de vruchtbaarheid in combinatie met andere vruchtbaarheid kruiden. Het bevat paeoniflorin verbinding die bekend staat om zijn anti-krampachtige effecten analgetische eigenschappen en spierenverslappende voordelen.