Fibromyalgie

Cayenne: Studies suggereren cayennepeper tot een veelzijdig kruid gericht pijn overal in het hoofd, zoals migraine of spanningshoofdpijn naar lichaam spierpijn te zijn. Klinische proeven met verschillende lokale preparaten van cayennepeper gevonden bewijs van hun effectiviteit bij het verminderen van lage rugpijn in vergelijking met een placebo.

Ginko Biloba: In 2002 Britse wetenschappers deden een open ongecontroleerde onderzoek naar de effecten van co-enzym 10 in combinatie met Ginkgo biloba extract in vrijwilligersonderwerpen met klinische gediagnosticeerde fibromyalgie evalueren. Na deelnemers oraal ontvingen 200mg Ginkgo extracten dagelijks voor 84 dagen, verbetering van de kwaliteit van leven werd geleidelijk tijdens de hele duur van de studie met een significant verschil vergeleken opgemerkt toen de studie begon. Samen met slechts geringe bijwerkingen blijkt veelbelovend voor een gecontroleerde studies in de toekomst.

Ginseng: Beschouwd als een van de oudste kruiden die helpen bij de behandeling van fibromyalgie, ginseng is een zeer krachtige kruid dat bekend staat om zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen die mensen die lijden aan deze aandoening helpen. Het helpt ook bij het stimuleren van het immuunsysteem van het lichaam tegen virale en bacteriële infecties. Regelmatige inname van ginseng daadwerkelijk helpt bij het reinigen van het lichaam en het stimuleren van de goede werking van de organen. Het elimineert geleidelijk aan de ongemakken veroorzaakt door fibromyalgie, en door de tijd zijn allemaal symptomen opgelucht. ginseng werkt ook door het herstel van de energie verloren tijdens de aanval van fibromyalgie.

Griffonia simplicifolia: Hoewel minder algemeen bekend, griffonia simplicifolia is een krachtig kruid dat gebruikt kan worden bij het opheffen invaliderende symptomen van fibromyalgie. Het kruid bevat in feite een hoog niveau van 5 – http, die wordt beschouwd als een effectieve natuurlijke pijnstiller. Griffonia Simplicifolia werkt voornamelijk door het verlichten van de pijn geassocieerde met fibromyalgie. Ook zijn natuurlijke vermogen om zijn ontspanning en rust de spieren helpen bij de behandeling van de symptomen van fibromyalgie.

Kamille: Met slaap problemen en toenemende angst vaak geassocieerde met fibromyalgie, is het kalmerende kruid kamille gevonden te bevorderen betere slaap, het verminderen van angst en zelfs het immuunsysteem te stimuleren. Wetenschappers geloven de gedroogde bloemen van kamille bevatten terpenen en flavonoïden die bijdragen tot de curatieve en preventieve medicinale eigenschappen. En omdat het erg mild is veilig, zelfs voor kinderen en heeft een groot aantal toepassingen naast spierspasmen, reumatische pijn en fibromyalgie.

Kava kava: Populair om zijn vermogen te weren angst en nervositeit, kava kava is een zeer krachtige kruid dat gebruikt kan worden om verschillende symptomen van fibromyalgie. Het helpt daadwerkelijk verlichten nerveuze spanning die is geassocieerd met aandoeningen gekenmerkt door spierspasmen, zoals fibromyalgie. Het gebruik van kava kava wordt verondersteld effectief in het verminderen van stress, terwijl het verbetere geestelijke vermogens te zijn. Het ontspant ook dwarsgestreepte spieren waardoor er meer bloed toelaat te stromen in de hersenen. In feite, patiënten zijn in staat om helder en correct te denken.

Passiebloem: Deze krachtige kruis is soms in natuurlijke behandelingen voor fibromyalgie vanwege zijn vermogen gemeenschappelijke symptomen van fibromyalgie die spanning, nervositeit, vermoeidheid, slaapstoornissen en angst omvatten te verlichten.

Rode klaver: Bekend om zijn vermogen om het immuunsysteem van het lichaam te versterken en deze ruime hoeveelheid energie, rode klaver wordt beschouwd als een van de beste natuurlijke oplossingen voor fibromyalgie. Dit kruid is eigenlijk een goede bron van vitamine B en C, die meestal ontbreekt er bij mensen met de diagnose fibromyalgie. Toen maakte in thee, rode klaver, samen met paardenbloem en klitswortel, helpt bij het reinigen van de bloedbaan. Het helpt ook bij het verlichten van de verschillende symptomen van fibromyalgie als een slechte mentale functies, darmproblemen, onrustig slapen, stijfheid van de gewrichten en gewrichtspijn.

Sint-Janskruid: Hoewel er geen specifieke studie voor sint-janskruid succes bij de behandeling van fibromyalgie heeft beweerd, hebben verschillende onderzoeken sint-janskruid getoond als effectiever dan placebo in de behandeling van depressie die vaak gepaard gaan met fibromyalgie. Andere studies tonen aan dat dit kruid zo effectief kan zijn antidepressiva zoals Prozac bij het verlichten van milde depressie zonder opgemerkte bijwerkingen.

Valeriaan: Zoals kamille, valeriaan is ook een kruiden relaxerend. Wanneer onderzoekers in Duitsland onderzocht of het zwemmen in water met valeriaan olie hebben een effect op pijn, slapeloosheid en drukpuntentelling. out-pattiënten met een gegeneraliseerde fibromyalgie gemeld verbeteringen in hun welzijn en slapen terwijl drukpuntentelling ook aanzienlijk gedaald.
 
Fibromyalgie en CBD
Fibromyalgie is een chronisch pijn syndroom waarbij standaard pijnmedicatie grotendeels heeft aangetoond dat ze niet effectief zijn. Het veroorzaakt wijd verspreide pijn door het lichaam, maar de exacte oorzaak is nog steeds onbekend. Personen die lijden aan fibromyalgie ervaren ook moeheid en gevoelige plekken langs de ruggengraat, in de schouders en heupen.

Het doel van de studie, Cannabis Use in Patients with Fibromyalgia: Effects on Symptoms Relief and Health-Related Quality of Life (2011), was ontdekken of het gebruik van cannabis kon helpen bij het verlichten van de symptomen bij personen lijdend aan fibromyalgie en ook de kwaliteit van het leven kon verbeteren. Ontdekt werd dat deelnemers die CBD gebruikten een aanzienlijke vermindering in pijn en stijfheid meldden, zich beter konden ontspannen en een verbeterd gevoel van welzijn ervoeren.

Ook werd een verbetering gemeld in de geestelijke gezondheidstoestand, vergeleken met een controlegroep die geen cannabis gebruikte.

Gepubliceerd in de US National Library of Medicine.