Mother Nature's Finest M.C.

Wij van Mother Nature's Finest werken volgens MC protocol.

MC staat voor Michaels Care en is ter nagedachtenis aan Michael Scheepers in het leven geroepen.

In 2007 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze (schoon)broer Michael Scheepers, hij heeft op 30 jarige leeftijd zijn eigen leven genomen waarmee hij zijn dochtertje Jessica, vrouw, ouders, zus, schoonbroer, neefje en nichtjes, familie en vrienden met een enorm gemis en verdriet heeft achtergelaten.

Sommige mensen noemen het egoïstisch  om je eigen leven te nemen en een makkelijke uitweg te kiezen, in de situatie van Michael was het geen makkelijke uitweg kiezen of egoïstisch maar hij is in een situatie terecht gekomen waarin de zorg enorm te kort is geschoten. Verkeerde zorg en verkeerde medicatie hebben er mede aan bijgedragen dat Michael in een neerwaartse spiraal terecht kwam waaruit hij niet omhoog kwam. Michael heeft volgens ons ook niet de bewuste keuze gemaakt om tot deze daad over te gaan maar is hij tot wanhoop gedreven. Bewust had hij nooit zijn dochter, vrouw en familie achter kunnen laten daarvoor hield hij te veel van ze. Dit is een van de redenen waarvoor wij, Jan en Nancy al jaren strijden.

Eerlijke informatie van patiënten voor patiënten, en eerlijke informatie in de reguliere zorg zodat een patiënt een wel overwogen en bewuste beslissing kan maken wat in zijn of haar situatie het beste is om te doen.

Wij van Mother Nature's Finest voorzien onze cliënten van eerlijke informatie tijdens onze gratis consulten, u kunt dit dan thuis allemaal rustig laten bezinken en indien u ervoor kiest om met een van onze JDK producten te gaan starten kunnen wij u begeleiden volgens MC protocol om tot een voor u zo goed mogelijk traject te komen ter ondersteuning van uw klachten.

Dit naast of in samenwerking met de reguliere zorg, in bepaalde situaties worden onze producten ook op recept van een arts voorgeschreven en vergoed.

Wilt u ook weten wat een ondersteuning met hoogwaardige plant inhoudsstoffen voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op om een gratis consult in te plannen en we kijken of en zo ja wat we voor u kunnen betekenen.