Onze stichting

GYOFM en haar leden willen zelf (alle) medicinale planten kweken, omzetten naar medicijn en gebruiken zoals wij geloven dat God het ook bedoeld heeft. Wij beroepen ons om deze reden op het volgende artikel van de Grondwet;

(Grondwet 6.1) Art.6.1 Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

  1. Wij (onze stichting en haar leden) willen niet meer betalen voor te dure, onzuivere en gevaarlijke medicijnen met nare bijwerkingen en chemische en synthetische toevoegingen. Hierom hebben wij een aanvraag voor ontheffing op de opium wet bij het ministerie van volksgezondheid liggen. U kunt zich wellicht afvragen waarom dit niet bekend is. Dit aangezien wij, in tegenstelling tot andere stichtingen, (alle) geneeskrachtige planten die de Heer geschapen heeft zelf willen kweken, omzetten naar medicijnvorm en gebruiken. En dat zijn er nog al wat. In ons boek beginnen we met 100 planten die van zaad tot eindproduct worden uitgelicht. Producten die wij van geneeskrachtige planten kunnen maken zijn o.a. etherische oliën, tincturen, theeën, zalfjes e.d. Ons boek zal naar verwachting begin 2014 in de winkels liggen.

  2. Wij willen niet meer betalen voor “verse” groenten, fruit en kruiden. Ik zeg “verse” omdat er wetenschappelijke studies en exacte metingen zijn die aantonen dat het percentage van vitaminen, mineralen en sporenelementen op het moment van het verwerkingsproces (koken, invriezen, transport, drogen, schillen, rijpen, pasteuriseren, hydrogeneren, blancheren, ultra filtreren en tal van andere processen) drastisch dalen. Wat blijft er dan nog over van de al lage gehalte voedingsstoffen? Niet veel! Waarom halen ze er deze stoffen dan uit? Heel simpel, omdat de producten langer vers lijken en langer in de schappen van de supermarkt kan blijven liggen zonder te rotten. Dit beperkt tevens het risico van de verkoper zodat deze niet met rotte producten blijft zitten die hij al betaald heeft . Zoals u ziet, is het niet belangrijk om gezonde producten te verkopen, maar om producten te verkopen die langer mee gaan. Producten zonder voedingsstoffen. Voedingsstoffen die wij als mens erg hard nodig hebben. Zoals u kunt begrijpen draait het om heel veel geld en niet om de gezondheid van de mens.

  3. Bij stichting GYOFM draait juist alles om de gezondheid van de mens. Wij vinden het te gek voor woorden dat we steeds meer moeten betalen voor groenten, fruit en kruiden waar steeds minder of zelfs geen voedingsstoffen in aantreffen

Inschrijven

U kunt lid worden van onze stichting door het onderstaande formulier uit te printen en in te vullen.

  Gedoogkwekerspas